Arkiverade nyheter

KONDENS PÅ VÅRA NYA FÖNSTER
Här kommer lite information ang. kondens på våra nya fönster, se dokument nedan!

 

KONDENS

Sollentunapolisen skriver:
Har du haft hantverkare som ringt på din dörr och sagt att de kan utföra arbeten av olika slag? Har de varit ivriga att påbörja sitt arbete med en gång? Har de begärt förskottsbetalning?
Då har du troligtvis haft besök av kringresande sällskap erbjuder hantverksarbeten av mer tvivelaktig karaktär!
Vi får ofta frågan om vad man kan göra för att inte få dem att slå ned sina bopålar i Sollentuna. Uppmaningen vi lämnar till allmänheten är att INTE anlita dem. Så länge folk fortsätter att köpa deras tjänster så kommer de att finnas i närheten.

GLÖDLAMPOR

Efter önskemål på informationsmötet så lägger vi ut en omvandlingstabell för glödlampor. Ni hitter den under "Bra att veta" och glödlampor.

 

Bensinstölder

Som ni säkert hört så har vi blivit drabbade igen av bensinstölder på vår parkeringsplats. Det är ett flertal bilar som fått sina tankar sönderborrade och detta ställer naturligtvis till med en massa problem för de som är drabbade.

Vi uppmanar nu alla som har fått sina tankar sönderborrade att göra en polisanmälan. Utan anmälan så har vi inga problem enl. polisen.

Vi i styrelsen vill även ha en kopia på anmälan så att vi kan gå vidare med problemet. Det är lättare för oss att göra något när vi kan bevisa att vi har problem, beviset är då er anmälan!

Kopia kan läggas i föreningens brevlåda eller att ni kommer in på expeditionen på måndagkvällar.

Styrelsen

Elon, Rotebro Handelsplats erbjuder alla medlemmar i Brf Vasa specialpris på vitvarusortimentet. De erbjuder 20% på rekommenderat konsumentpris på alla vitvaror.

 

I sortimentet finns även värmepumpar (finns i butik) och belysning (beställningsvara).

De kan dessutom ombesörja fackmannamässig installation av sina produkter och även service på dessa.